diumenge, 15 de març del 2015

Aquell lloc d'on venim....


Aprendre, aprendre, aprendre... L'Arnau em va dir una cosa així com: "Un dia a Roma és massa, una vida insuficient". Amb l'aprendre passa el mateix. 

Tanmateix, conèixer d'on venim, a tots els nivells em sembla imprescindible. També en la ceràmica. I els ceramistes tenim tendència a conèixer en poca profunditat la història del nostre ofici.


Aquest cap de setmana hem estat a Palautordera fent un curs de Vaixella en Terra Sigillata al taller de la Penélope Vallejo. L'arqueòleg i ceramista Arnau Trullén ens ha apropat a una tècnica que ara sembla estar de moda, però que té els origens en els temps en què els romans menjaven al triclinium.


Els arqueòlegs ens han nodrit dels seus coneixements de la història, i els ceramistes hem aportat el mestratge de la matèria prima. Un curs amb molt d'intercanvi, un viatge al passat amb mirada de present. Retrobant aquells llocs d'on venim...


No tot és tècnica a la vida ceràmica. Hi ha art, història, sensacions... i sobretot compartir com hem compartit aquest cap de setmana. Han estat realment dos dies fantàstics.


Si a algú li sap greu haver-se'l perdut, el proper cap de setmana el tornen a fer i encara queden places!!!! Per a més info aquí:



Related Posts with Thumbnails